mycomputer.BG

"Най-гордата перничанка" е една от участничките в новия сезон на "Един за друг"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 992 | Брой коментари 0
09:38 23.02.2021

„Най-гордата перничанка“ както описва себе си Полина е една от участничките в новия сезон на реалити предаването „Един за друг“. Полина и Мохамед се срещат преди девет години в арабски ресторант. Нежната половинка на двойката е запленена от DJ-я, който година по-късно става неин съпруг и баща на детето им. Семейството на две религии живее Перник, родния град на Полина, описваща себе си като „най-гордата перничанка“. Двамата работят в семейната фирма, която се занимава с безразрушителен контрол. Влизат за да преживеят нещо ново, силно и приятно като емоция.

Шест нови двойки се включиха в любовното приключение „Един за друг“ по NOVA в неделя.  Във втория епизод изненадите не липсваха – 12 нови участници, готови за победа, се впуснаха в луда надпревара без да виждат. Дамите влязоха в роли на похитени красавици, завързани до бомба, готова да избухне всеки момент. С помощта на карти, те трябваше да упътят своите половинки из своеобразен лабиринт с препятствия, за да ги открият и спасят. Като истински командоси, кавалерите стреляха и обезвреждаха бомби, а зрителите успяха да се запознаят с новите попълнения в романтичното предаване.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени