mycomputer.BG

„Мускетарите” с премиера утре

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 204 | Брой коментари 0
07:05 27.02.2020

Талантливите възпитаници на Ваня Михова от Детско-юношеския театър „Мускетарите” при Обединения детски комплекс ще имат премиера. На 28-ми февруари, петък, от 18 часа те ще представят „Мириам”.

Трагедията написана от Лука Донинели разказва за три мюсюлмански арабски майки, които се молят на Мария, майката на Исус, като я наричат Мариам. Първата иска реванш за изнасилен и продаден приятел. Втората е сестра на момче, което се е взривило в терористична атака. Последната скърби за 12-годишно момче, което е загинало в морето, докато прекосява Европа. Какво им казва Мириам?

Трагедията на Донинели засяга изключително важните теми на нашето съвремие като различията между хората, религиозните предразсъдъци и любовта. Сериозната постановка е истинско предизвикателство за младите актриси Габриела Лъчезарова, Ива Минкова, Михаела Василева, магдалена мартинова. Режисьор е ръководителят на ДЮТ „Мускетарите” Ваня Михова.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени