"Миньор" винаги оцелява заради феновете си

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 10.01.2018 | Прочитания 325 | Брой коментари 0
13:48 10.01.2018

 „Миньор" е особено животно, което може да бъде ранено , но не може да бъде убито. Много пъти през години отборът  е бил раняван и изхвърлян откъде ли не,  но винаги оцелява заради феновете си", с тези  силни думи се обърна към момчетата от футболния клуб на "Миньор" зам.-кметът на Община Перник Денислав Захариев преди старта на първата подготовка за пролетния полусезон, която се проведе днес на игрището в кв. „Димова махала".

„През изминалия полусезон отново бяхме ранени. Завършихме на място, което не заслужавахме. Сега само от вас зависи , които останахте в отбора и новите попълнения, за да се излекуваме, да оцелеем от раните. Това ще стане гол след гол, мач след мач и победите, които ще постигаме през пролетта. Трябва да направим отбор , който ще следва целите си, а те са ни ясни – през 2019 година „Миньор Перник" да влезе в професионалния футбол. Това означава , че днес всички заедно полагаме основите за реализирането на този проект", сподели  Захариев и допълни, че трябва да играят като отбор и да разчитат на човека до себе си, защото всеки индивидуално е много добър, но футболът е отборна игра. 

Поздрави към отбора отправиха и зам. –кметът Йордан Павлов и изпълнителният директор на клуба Светлозар Райков. Те им пожелаха без контузии през новата година и да бъдат много успешни.

Футболистите бяха приветствани  и от новия  треньор Николай Тодоров – Кайзера. „С времето ще се опознаем по-добре и моя начин на работа, който ще ви предложа. Има футболисти, с които съм работил  и ще бъдат в полза в разговорите между вас. Нивото ще поддържам на професионален футболен клуб, въпреки че отборът в момента е в аматьорския футбол. Всичко зависи от вас и вашите качества. Обичам да работя с хора, с които да си имаме взаимното уважение и увереност", посочи Кайзера. 

Новите имена в отбора са - Божидар Атанасов, Антон Атанасов, Стоян Кадифчин, Виктор Райчев, Денил Селимински, Лъчезар Георгиев, Майк Кръстев и Едуард Мечикян и Денислав Балев, който се завърна след една година прекъсване от бригада в САЩ.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени