„Метал 2002” победи в контрола „Металург” с 18:0

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 385 | Брой коментари 0
10:30 12.06.2019

Проведеният вчера контролен мач между отборите на „Метал 2002” и „Металург” завърши разгромяваща преднина за „Метал 2002”.

„Отборът на "Метал-2002" посрещна на новия си стадион в кв. Църква своите съграждани от Футболен клуб "Металург" за изиграване на контрола. Момчетата от "Метал" набор 2006, водени от треньора Кирил Джоров, показаха отлична игра, класа, и огромно тактическо превъзходство, като отбелязаха впечатляващите 18 на брой попадения във вратата на "Металург". "Металург" не успя да се отбележи. Срещата премина изцяло в полето на "Металург", вратарят даде всичко от себе си да брани вратата от бързите и точни нападатели на "Метал".

 Срещата, наблюдавана от много родители и любители на футбола, премина приятно и спокойно, при отлична организация от страна на домакините от ФК "Метал". Новият стадион на "Метал" е в отлично състояние, готов да посрещне децата от школата от всички възрасти както за тренировки, така и за контроли и официални мачове. Школата работи изключително сериозно и професионално, и резултатите са налице!” - споделят от „Метал 2002”

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени