mycomputer.BG

Медиците от Перник, които преди дни пострадаха в катастрофа в столицата, вече са добре

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 413 | Брой коментари 0
06:46 03.12.2019

Лекарката и медицинската сестра, които пострадаха миналата седмица при пътнотранспортно произшествие се чувстват вече добре.

Това увери директорът на Центъра за спешна медицинска помощ в Перник д-р Валери Симеонов. „Миналата седмица ги посетих в „Пирогов”, за да се уверя, че са добре. В петък изписаха сестра Димитрова, а в събота беше изписана и д-р Цанкова. Очаквам и двете да ми представят болничен лист. Работещите в ЦСМП имат два вида застраховки. Едната е „Каско”, която осигурява защита на спешни екип, който е пътувал в линейката към София. 

Освен това, целият персонал на ЦСМП има застраховка „Злополука”. Има и трета застраховка- тя е задължителна професионална застраховка, която си правят работещите медици в ЦСМП. Най-важното е, че при това ПТП няма сериозно пострадали и нашият пациент беше своевременно приет във ВМА и също се чувства добре”, заяви д-р Симеонов.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени