mycomputer.BG

„Masters of the Dance" направиха уникален коледен концерт-спектакъл

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 400 | Брой коментари 0
21:45 23.12.2019

В приказен концерт-спектакъл, наречен  „Нощта преди Коледа" над 400 деца и любители от школите за танци на „Masters of the Dance" претвориха чудото на святата нощ и показаха как да отворим сърцата си за доброто!

В навечерието на най-светлите християнски празници Майсторите поднесоха своето изкуство пред пернишката публика в два последователни концерта. С бурни аплодисменти бяха посрещнати участниците от всички школи на голямата сцена, а театрален салон „Георги Русев" се оказа тесен, за да побере всички желаещи да станат част от магията на танцовото изкуство.

В приказна феерия се редуваха картини, облечени в танци и невероятни костюми. Действието се развиваше в няколко паралелни сюжетни линии, разказани чрез специално подготвени хореографии. Сетивата на публиката бяха подхранени с невиждана сценография, която допълваше цялостния ефект на съпреживяване. Кулминацията на спектакъла даде и силно послание – колко хубаво е да подариш на някого от своето щастие!

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени