Малките гимнастички от СКХГ”Виктория” отново на международна сцена с нови съчетания

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 552 | Брой коментари 0
22:20 07.03.2019

Втори международен турнир по художествена гимнастика “Golden Pirin Cup”ще се проведе в Благоевград на 9 и 10 март в зала „Скаптопара“в Благоевград. Програмата започва на 9-ти март  с техническа и съдийска конференция,в която участва пернишката треньорка Виктория Велинова.

 Малките ангели на красивия спорт от клуба по художествена гимнастика”Виктория”-Перник ще покажат за пореден път умения в съчетанията,безупречна хореография и грациозни движения. Над 430 гимнастички и 29 ансамбъла от 15 клуба от страната и чужбина ще премерят сили в благородна надпревара с 20 пернишки представителки на изящния спорт.

 Много оспорвано се очаква да бъде състезанието в индивидуалната надпревара без уреди и  с уреди - лента, обръч,  топка и въже,както и в ансамбловите съчетания. Нашите момичета ще премерят сили с вече утвърдени отбори като”Левски“,Левски-Илияна“,ЦСКА и други формации от страната.

 Грациите ще покажат финес и талант чрез своите изпълнения,а ние от СКХГ”Виктория”-Перник се надяваме отново да сме сред добрите отбори,изразиха надеждите си  от треньорския щаб. „Тръгваме с нови съчетания, както при индивидуалистките, така и при ансамблите. Децата работят по тях едва от две седмици и ще бъде истинско предизвикателство да покажат пълните си умения при по-сложните вече композиции“, сподели треньорката Виктория Велинова. Според Велинова важното е децата да се чувстват спокойни и уверени, за да се извади на показ таланта и волята им за победа.

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени