Любомир Бонев: Перничани отвоюваха града си и показаха, че не се продават

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1173 | Брой коментари 0
16:58 06.11.2019

„Изборите в Перник бяха изключително трудни и може би затова победата е толкова сладка. Затова искам да благодаря на всички перничани, които дадоха гласа си за кандидатите на БСП в община Перник.На тези избори перничани отвоюваха града си и показаха, че не се продават. На първия тур се разбра, че корпоративният вот и ромските гласове могат да определят бъдещия кмет на Перник, на втория тур обаче съгражданите ми излязоха и гласуваха за промяната и, за да заявят, че контролирания вот няма да определя бъдещето им“. Това каза народният представител от ПГ на „БСП за България“ инж. Любомир Бонев пред БСТВ.

Той коментира, че в Перник има няколко знакови секции в ромските квартали, в които се оказва, че всички гласоподаватели са дясно ориентирани и припознават политиките на ГЕРБ. В секцията в кв. „Караманица“ има 390 гласа за Вяра Церовска и 70 за Станислав Владимиров, а в друга ромска секция бившият кмет на  Перник има 290 гласа, а новоизбраният има 90. „Тези секции и още няколко в близките до столицата села дадоха преднина на ГЕРБ“, коментира Бонев. Той добави, че Станислав Владимиров е заявил, че управлението му ще бъде прозрачно и обърнато към хората. „Първите проблеми, които трябва да бъдат решени са проблемът с язовир „Студена“, замърсяването на въздуха, подобряване на социалните дейности. Още в деня след изборите пък,  новоизбраният кмет заяви, че ще бъде направен и пълен одит на дейностите на общината, каза още Любомир Бонев

„Кампанията ни беше позитивна и енергична и в непрекъснати разговори с перничани. Така се разбират реалните проблеми на перничани и те стават част от управлението на общината. Нашите опоненти не успяха да им дадат това“, коментира още Бонев. Той каза още, че затова социалистите са  успели да спечелят балотажите в квартали, където БСП не е печелила от години – Изток и Църква, както и  в град Батановци. „Четири години Перник беше в безвремие и всичко, което се показваше като постижения на общинското ръководство се оказа, че е тяхно задължение, защото да преасфалтираш улица не е достижение а задължение на кмета“, категоричен бе народният представител.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени