mycomputer.BG

"Лъвовете" ни взимат половин милион при Евротитла

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 605 | Брой коментари 0
09:14 27.09.2013
Рекордна премия от спонсор ще заработят волейболните национали при титла на Евро 2013 в Дания и Полша. Високите мъже на България ще си поделят “Голям чек” от Корпоративна търговска банка (КТБ) при триумф в неделя. Трезорът е подготвил бонуси и за медали – 300 000 лева за сребро и 200 000 за бронз, съобщава вестник “Труд”.
КТБ е генерален спонсор на най-успешния отбор на страната ни с контракт за 4 години от 1 октомври 2012-а. Параметрите на договора са тайна, но се знае, че това е също рекордно голяма сума за родните стандарти. Банката вече премира допълнително отбора с 200 000 лева за класирането във финалната четворка на Световната лига през лятото в Аржентина. Тогава федерацията реши бонусите да се разпределят от треньора Камило Плачи и трима играчи от отбора на народа без никаква външна намеса. Вероятно така ще се процедира и сега, ако България стъпи на подиума на победителите.
 
От този сезон волейболистите получават премиите си от Световната лига директно на банкови карти и така се избягват скандали за забавени пари, както се случваше в предишни години.
 
Източник: Труд 
Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени