Криско към Слави Трифонов: Благодаря ти!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 497 | Брой коментари 0
14:10 02.08.2019

Криско, който е близък приятел на Слави Трифонов и с който имат съвместен хит, публикува пост в личния си профил във Фейсбук часове след последното предаване "Шоуто на Слави".

"Участвал съм сигурно 50 пъти в “Шоуто на Слави” за тези 19 години. Бил съм водещ на Шоуто. Имахме заедно рубрика. Направихме ебахти песента с над 42 милиона гледания. Пях на концерта по случай референдума пред 100 хиляди души на Орлов Мост. Бях му гост в Лондон в O2 Arena. Всяка една наша лична среща е била като лекция за живота, за което съм безкрайно благодарен. Фен съм му от дете и не съм мислил, че мога да нарека Слави мой приятел. Е мога! Благодаря ти!", гласи постът на рап певеца.

Припомняме ви, че за последно на 31 юли 2019 година се излъчи "Шоуто на Слави". В края на предаването Трифонов обяви, че шоуто продължава. Той стартира нов политически и телевизионен проект./Новини бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени