Кражби и шофиране след употреба на алкохол – това са водещите престъпления в Пернишко

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 295 | Брой коментари 0
07:45 25.02.2019

Регистрираните взломни кражби на територията на област Перник през месец януари са били 10, съобщават от РД на МВР в Перник.

След тях са обикновените кражби, които са били общо 25 броя. Случаите на употреба на моторно превозно средство след употреба на алкохол над 1,2 промила са били 8 през изминалия месец. Други 5 случая са били на констатирани водачи на моторно превозно средство под въздействието на наркотици.

68 са извършените престъпления през първия месец на 2019 година . Те са с три повече в сравнение с декември 2018-та, отчетоха от Областната дирекция на МВР. В структурно отношение с най-голям относителен дял имат кражбите – взломните и обикновените, както и управлението на моторно превозно средство след употреба на алкохол и наркотични вещества.

Любопитна подробност е, че всички регистрирани обикновени кражби през месец януари тази година са били единствено на територията на община Перник. В останалите общини няма регистрирани престъпления от този род, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени