mycomputer.BG

Коронавирусът стигна и Русе, заразените станаха 412

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 164 | Брой коментари 0
08:31 01.04.2020

Коронавирусът стигна и Русе, заразените станаха 412. Това стана ясно по време на редовния брифинг на Националния оперативен щаб тази сутрин в 8:00 часа.

Става въпрос за мъж от Русе, който се е прибрал от Австрия. Там той е работил в ски курорт. Излекуваните са общо 20. Средната възраст на заразените е 46 години. Общият брой на хоспитализираните в страната е 146 души, от тях 14 са в интензивно отделение. В Кюстендил също има интубиран.

За вчерашния ден има 33 души дали положителна проба. 23-ма от тях са хоспитализирани. В София случаите за денонощието са 21. Има двама нови хоспитализирани в „Света Анна“ ,19 в Александровска болница, в „Софиямед“ - 1,  в „Пирогов“ - трима, в МВР - един.

„В Пловдив има военнослужещ, който е интубиран и е в тежко състояние“, обяви Мутафчийски.

"Приемат в болница депутата Хасан Адемов, за който стана ясно, че е дал положителна проба за коронавирус", каза генарал-майор Венцислав Мутафчийски, който отказа да коментира състоянието на народния представител, защото не е упълномощен от него

От думите му стана ясно, че журналистите, работещи в Народното събрание ще бъдат тествани по списък,който ще бъде предоставен от председателката Цвета Караянчва.

Член на екипа на ВМА е дал съмнителна проба за коронавирус, стана още ясно от думите на Мутафчийски./Нова

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени