mycomputer.BG

Кирил Стоев: Гласувайте доверието си на хора, които имат основателни причини да го поискат от вас!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1055 | Брой коментари 0
12:31 24.10.2019

На изборите на 27 октомври нека радомирци гласуват доверието си на хора, които имат основателни причини да го поискат от тях- това е призивът на Кирил Стоев, водач на листата на Движение България на гражданите в Радомир. Движението е с листа за общински съветници в града и е с номер 23.

Хората, които стоят зад Номер 23 в Бюлетината за избори на 27.10.2019 г.

101 - Kiril Georgiev Stoev  - Икономист, Магистър Европейска интеграция, Софтуерен инженер - израснал и учил в Радомир. Владее английски и руски език. Активен пчелар, рибар, ловец. Участва в множество благородни кампании по набиране на средства или предметни дарения. Дарител на черквата "Свети Димитър" и новостроящия се храм "Успение Богородично"

✅ 102 - Божидар Златков - Професионален бакалавър, Зъботехник; Женен, с две деца. И той и съпругата му живеят и работят в Радомир.

✅ 103 - Cvetelina Nikolova - Експерт програми и проекти. Дългогодишен читалищен деец, част от ФА "Радомир", има един син. Живее и работи в Радомир

✅ 104 - Silviq Petrova - Магистър медийна информация и реклама - Омъжена с едно дете. Живее и работи в Радомир. В свободното си време се занимава с ръчно творчество.

✅ 105 - Милена Миланова - Специалист строителство и архитектура; Омъжена, с три деца.

✅ 106 - Антония Борисова - Професионален бакалавър "Дентална медицина", Стоматолог - учила и израснала в София, връща се към корените си в Радомир. Живее и работи с приятеля си в Радомир. Има частен кабинет в града.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени