"Калоян-Ладимекс" с пореден голям успех - 38 медала от Държавното първенство

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 554 | Брой коментари 0
17:10 06.02.2018

На 3-ти  и 4-ти февруари се проведе Държавното Първенство по Таекуон-до   ITF в гр. Панагюрище в  Арена Асарел. Участваха 350 състезателя  от 19 отбора за всички възрастови групи.

СК”Калоян-Ладимекс” както винаги  участва с най много състезатели (45).  Всички възрастови групи  и донесоха -38 медала, изиграха -21 финални срещи или общата равносметка :

-9 златни медала

Александър Огнянов  -до 30 кг 8-9 годишни

Виктория Иванова – до 25кг 8-9 годишни

Петя Стефанова- до 40кг 12-13 годишни

 Борис Симеонов до 35 кг 10-11 годишни

Теодора Веселинова до +50 кг 10-11 годишни

 Калоян Лечев до 50кг 10-11 годишни

 Фердина Николаева  до  50 кг младша възраст

Константин Симеонов до +70 кг младша възраст

 Кристина Славева  до 70 кг Старша възраст

 12 –сребърни медала и  17- бронзови медала.

Много –добро  бе представянето и на мъжете къде то в  категория до 78 кг, Иван Георгиев завоюва сребърен медал при оспорвана битка с представител на Благоевградската школа Рами Шау, и в същата категория другият представител  от мъжете  Иван Благоев се класира на  трето място.

Едни от най атрактивните срещи бяха при старша  където Василена Борисова  и Василена Йорданова( от Василена)показаха  класата си в спаринга в категория до 52кг.където Борисова  стана сребърен медалист , Ивелин Иванов до- 51кг. също направи много добро представяне и стана втори.

 Един от най гледаните финали бе при тежките категории до +70кг. където Константин Симеонов победи състезател на домакините и се класира първи, и на 55 кг .при младша възраст - финала на Антон Миланов с Васил Михайлов (клуб Василена) ,където в последните секунди буквално загуби срещата си и остана втори. Треньорският екип е много доволен от представянето на своите състезатели, защото има надграждане на състезателите и за техните качества говорят  медалите и местата които са завоювали.

Още  е рано да се прогнозира  колко състезателя  от СК”Калоян- Ладимекс” ще бъдат включени националният за Европейското първенство в Естония но сигурно ще е рекорден брой за нашият клуб. До краят на седмицата това ще стане ясно.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени