"Калоян-Ладимекс" доказват непрекъснато, че са клуб от голяма величина! Вижте какво се прави за сигурността и добрата подготовка на състезателите!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 785 | Брой коментари 0
14:54 25.09.2018

Когато правиш така че да остават повече пари за спортна дейност!

Когато става дума за спорт винаги изпъква името на СК”Калоян-Ладимекс”

Но този път не че е изкарал някой шампион или донесени медали. Клуба обновява цялостно то осветление на залата по таекуон-до в СК’Дружба”.Заменят се всички луминесцентни осветителни тела с LED осветителни тела , поради безспорните си предимства спрямо тях:

-3-4 пъти по икономични

-10 пъти по- дълъг живот

- значително по добра светлина

- не съдържа вредни вещества

-Светлината излъчвана от LED тръби не трепти и не дразни очите,защото е много близка до дневната и е много добре за всички трениращи и особено за децата.И се надяваме по този начин да доведем нещата до това : да се дават по-малко средства за консумативи и повече за спортна дейност.

Също така в клуба се изгражда и система- контрол на достъп с чип карти, която ще доведе до по-голям контрол на влизащите в залата, по-голяма информация за тренировъчният процес на детето ,а именно колко тренировъчни часа има,в кой тренировъчен процес е участвал и оттам ще дойде информацията за спортиста което пък е важно за треньорите. Също тека ще има информация да ли са минали медицински преглед децата.Родителите могат по всяко време да разберат кога е пристигнало и кога си е тръгнало детето от залата/ден, дата час/, предоставя на родителите информация за събития и състезания., автоматично изпращане на електронната поща на родителя информация за детето .Да не забравим че СК’Калоян –ладимекс” е единственият клуб който е изградил соларна система за топлата вода през летните месеци, с което също се правят икономи от консумативи. А за в бъдеще ще се постарае да изгради фотоволтаици за тока.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени