Как зодиите прекарват свободното си време?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 155 | Брой коментари 0
07:38 09.09.2019

Всяка зодия има специфични особености на характера и харесва различни неща, което се отразява и на хобито и на предпочитанията й, свързани със свободното време. Как зодиите прекарват свободното си време?

Овен

Овните имат много енергия за изразходване, затова в свободното си време са изключително активни. Обичат да спортуват (предимно колективни спортове, тъй като са контактни и обичат да общуват с нови хора), често майсторят нещо вкъщи, а през отпуските се отправят на кратки пътувания до нови дестинации.

Телец

Телецът обича да прекарва свободното си време със своите приятели. Представителите на тази зодия харесват шумните събирания, веселата музика и забавните разговори, затова рядко ще ги видите да се усамотяват. Ако това все пак се случи, потърсете ги в градината край цветята или в кухнята, докато си приготвят нещо вкусно.

Близнаци

Зодия Близнаци рядко разполага с повече свободно време, тъй като голяма част от него отива за напредък в работата. Но когато имат някоя свободна минута, Близнаците обичат да четат книги и да си почиват вкъщи. Спонтанни пътувания също са един от вариантите за прекарване на свободното време.

Рак

Въпреки, че обича да прекарва време вкъщи, докато слуша музика на спокойствие, Ракът също така е виден турист. През почивните дни с радост посещава нови места, прави преходи в планината, лагерува. Почивката край море или язовир са любимо занимание на Раците.

Лъв

Лъвът обича да е център на внимание, затова в свободното си време води активен социален живот. Опера, кино, театър, вечери и излизания по барове са в кръвта му. Танците и забавните разговори са само една част от „оръжията“, които Лъвът използва, за да спечели сърцата на околните.

Дева

Дева предпочита да прекарва свободното си време вкъщи, докато майстори нещо, независимо дали то е свързано с нейното хоби или с подобряването на домашния уют. Девите обичат и да пътуват, но заменят екзотичните дестинации с такива с много културни забележителности.

Везни

Везните се увличат по изкуството – обичат да посещават изложби, да ходят на танцови спектакли и балет. Освен това са малко суетни, затова често излизат на разходка по магазините с цел – намиране на дреха, която да подчертае красивата им фигура.

Скорпион

Скорпионите кипят от енергия, но за разлика от Овните, те обичат да я изразходват без компания наоколо. Обичат екстремните спортове, които им вдигат адреналина. Уединение сред природата и четене на книги също спадат към любимите занимание за свободното време.

Стрелец

Стрелците не се спират за дълго на едно място. През свободното си време обичат да пътуват и да спортуват. Освен това отделят много време за самоосъвършенстване, като се записват на езикови курсове, кулинарни курсове, танци и други подобни.

Козирог

Всичко, свързано с историята, е слабост на Козирога, затова през свободното си време може да го видите да чете исторически роман или да посещава забележителности, свързани с миналото на народа му. Освен това представителите на тази зодия се увличат и по колекционерство.

Водолей

Водолеите обичат да са в полза на обществото, затова през свободното си време се ангажират с различни благотворителни дейности. Увличат се също по фотография и моделиране. Обичат да четат книги на политическа и икономическа тематика.

Риби

Рибите са творчески натури, затова изкуството им е слабост. Пеене, рисуване, танци – поне едно от тези занимания присъства в програмата на зодия Риби. Обичат също да слушат музика, а в зависимост от настроението прекарват свободното си време сами или с близки приятели /Монитор бг

Back to school

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени