„Игра на тронове“ се завръща

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 189 | Брой коментари 0
08:04 15.04.2019

Още в 4 ч. тази сутрин (15 април) родните фенове на сериала ще могат да намерят първия епизод в платформата на HBO Go.

Въпреки че Бран Старк оглави класацията на букмейкърите за героят, който е най-вероятно да седне на Железния трон в края на сагата, според софтуер, разработен специално, за да провери шансовете за оцеляване на всеки един от персонажите, той е и в топ 5 на тези, които вероятно ще намерят смъртта си в осмия сезон. Майката на драконите Денерис Таргариен пък има най-висок коефициент да остане жива до последния епизод.

„Няма как да създадеш уникално добър сценарий, който да задоволи всички зрители по света. Затова сме решили, че когато излъчват финала, ще се покрием възможно най-далеч от интернет и от реакциите на феновете“, заричат се продуцентите Дейвид Бениоф и Дан Вайс. По време на световната премиера на осмия сезон, двамата споделиха, че сред големите им притеснения преди старта на снимките била липсата на реакция относно сценария от страна на Кит Харингтън. „Влагаме много усилия в това да измислим правилния ход за героя му Джон Сноу. След като му изпратихме индивидуалния сценарий обаче така и не получихме никаква обратна връзка. Когато го видяхме за първата репетиция на маса го попитахме каква е причината и той отговори много просто: Не съм го чел. Обичам да съм изненадан“, върнаха лентата назад Бениоф и Вайс пред Entertainment Weekly./Монитор

mycomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени