Lotus homes

"Граовката гиздава и пременена" събра перничани пред Минната дирекция

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 496 | Брой коментари 0
13:35 26.06.2019

Модно ревю под мотото „Граовката гиздава и пременена“ събра очите на перничани и гости на града пред Минната дирекция. Красивите ретро тоалети от 30-40 години на миналия век бяха представени от чаровните модели на „Ивет фешън“. Те показаха как са се обличали жените в близкото минало. В присъствието на кмета

Вяра Церовска и нейния екип на модния подиум беше представена и колекцията на художничката Елена Темелкова от черни дантелени рокли. Разбира се, че не липсваха и съвременни тоалети, които приковаха вниманието и на тези с най-изтънчените модни вкусове. Колекции на талантливите пернишки дизайнерки Александра Петрова и Виктория Огнянова показаха част от гардероба на съвременната жена. Шивашките фирми, които предимно шият бански костюми в Перник представиха последните писъци на плажното облекло.

За красивия грим и прическа на прекрасните модели се бяха погрижили екипът на Sofia Fashion Week.

Мобилна изложба „(Не)Познатият Перник“ също създаваше приятна атмосфера. Експозицията показваше фотоси на стари сгради и интересни забележителности.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени