Back to school2

"Господари на ефира" се подигра на Върбанов и му даде "Златен скункс"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 573 | Брой коментари 0
14:03 02.10.2018

Предаването "Господари на ефира" избра подхода на подигравката и разграничаването, за да се справи с кризисния за репутацията си случай с репортера Димитър Върбанов. Припомняме, че той силно преувеличи агресия към себе си, което доведе до уволнението му.

Колегите му започнаха предаването си в понеделник с показване на монтажи и колажи от интернет, които се присмиват на Върбанов, сравнявайки "актьорските" му умения с тези на футболиста Неймар например. Водещият Димитър Рачков дори се престори на репортера, залягайки на земята на студиото.

След това бе показано как Димитър Върбанов получава емблематичната награда "Златен скункс" от вече бившия си колега си Боби Ваклинов. Върбанов обясни поведението си с "многото адреналин и емоции" и подчерта, че не е имало умисъл в действията му. Отново заяви, че не е твърдял, че е бит и че не е могъл да контролира сензационните заглавия по други медии (напомняме, че той опроверга версията за пребиването ден след разпространението ѝ - бел. ред).

От своя страна Ваклинов го разкритикува, че е "злоупотребил с доверието на колегиалната общност" и е "уронил престижа на предаването". Уволненият журналист прие наградата и се извини, като на фона на драматична музика помоли колегите си да не изоставят случая със склада, където в нарушение се съхраняват негодни храни. И получи обещание това да не се случва.

В студиото Димитър Рачков и Мария Игнатова продължиха с атака към прокуратурата по повод твърденията на говорителката Румяна Арнаудова, че институцията е била подведена по случая и че подобно нещо е недопустимо.

"Недопустимо е тонове негодна храна да стоят в склад в нарушение. Благодарение на нас прокуратурата е разбрала за много нарушения, които иначе биха останали скрити", контрираха от предаването.

Последва припомняне на разследвания на "Господарите", след които, по техни твърдения, не е имало действия на институциите. Подчертан беше и фактът, че прокуратурата е на едно от последните места по доверие сред населението.

Източник: Актуално

Back to school

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени