Google Maps вече ще ни показва камерите на КАТ

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 807 | Брой коментари 0
16:09 03.06.2019

След преминаването на серия от тестове в САЩ и други държави, Google Maps вече ще показва ограниченията на скоростта по пътищата, както и местоположението на камерите на КАТ, потвърдиха оттам пред TechCrunch.

Функционалността ще бъде възможна, благодарение на приложението Waze, което е собственост на Google. Тя ще е достъпна, както за потребителите на iOS, така и за тези на Android.

Ограниченията в скоростта можете да видите в долния ъгъл на Maps, докато радарите се показват като икони по виртуалните пътища.

Функционалността вече може да се ползва от потребителите на България, Австралия, Бразилия, САЩ, Канада, Великобритания, Индия, Мексико, Русия, Япония, Андора, Босна и Херцеговина, Хърватия, Чехия, Естония, Финландия, Гърция, Унгария, Исландия, Израел, Италия, Йордания, Кувейт, Латвия, Литва, Малта, Мароко, Намибия, Холандия, Норвегия, Оман, Полша, Португалия Катар, Румъния, Саудитска Арабия, Сърбия, Словакия, ЮАР, Испания, Швеция, Тунис и Зимбабве, обявиха от Google.

Потребители от Франция, Швейцария и Германия обаче сигнализираха в Reddit, че не виждат радарите, тъй като тази опция е забранена от закона в тези държави.

Дори във Франция полицията може да провери телефона ви за наличието на нелегални приложения и ако бъдат открити подобни, ви очаква солена глоба./Профит бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени