Глутница кучета нападнаха и нахапаха жена в Батановци

от PernikNews
Последно редактирана на: 16:00 18.02.2020 | Прочитания 2261 | Брой коментари 0

снимката е илюстративна
01:26 19.02.2020

Вчера в Батановци глутница безпризорни кучета са нападнали и нахапали 65 годишна жена от града. Тя е била откарана в спешната помощ със сериозни рани по краката. За инцидента  потвърди и кметът Радослав Петров, който за пореден път постави този проблем. Пострадалата е бивша служителка в кметството в Батановци и е била нападнаха покрай жилищните блокове в Батановци. Там, където според очевидци е чудо да преминеш спокойно и без страх от кучетата, които се хранят от живеещи наблизо.

Напомняме, че преди седмици в Батановци имаше инициатива да се организират гражданите и заедно да търсят разрешаване на проблема с бездомните кучета. Водени са разговори с представители на местната власт. Никой не отрича, че в последните месеци в Батановци драстично са се увеличили бездомните кучета, а много от тях са агресивни. В социалната мрежа потребители непрекъснато съобщават за това, че ситуацията е на път да излезе от контрол.

Кметът на Батановци ще организира безпрецедентно общоградско събрание в търсене на варианти за справяне с проблема. На него ще бъдат поканени освен жителите на града, и представители на различни защитни организации и доброволци

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени