I-Study_school

ГЕРБ Перник: Пред нас стои задачата да бъдем първа политическа сила след евровота!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 380 | Брой коментари 0
07:58 08.02.2019

Общинската организация на ГЕРБ-Перник проведе номинационно събрание за издигане на членове за Европейския парламент под ръководството на общинския ръководител Ирена Соколова, съобщават от пресцентъра на партията

Обръщение към събралите се членове отправи областният координатор на местната структура на политическата сила Вяра Церовска. Тя категорично заяви, че Европейският път на България е възможен единствено с ГЕРБ.

„ГЕРБ е партията, която работи за европейско развитие и стабилност на България. Именно затова изборите за Европейски парламент са ключови за бъдещето на страната. Пред нас стоят две отговорни задачи тази година -  първата е да защитим авторитета си на политическата сила, която промени страната. Другата задачата е да бъдем първа политическа сила след евро вота. Винаги сме се справяли. Убедена съм, че с много труд и желание отново ще успеем“, подчерта Вяра Церовска.

Общинският ръководител Ирена Соколова беше категорична, че резултатите от европейските избори ще определят бъдещето на България и на Европа. Тя отбеляза, че от нашия избор зависи кои ще бъдат хората, които ще трябва да отстояват позиции, често пъти различни от стандарта на Европа. Като пресен пример тя посочи успеха на Андрей Новаков, който обедини всички евродепутати в общата кауза да се защити интереса на България по отношение на пакета „Мобилност“.

„Европейският парламент е колективен орган, призван да взима тежки общи решения. Той не е опитно поле. Именно затова хората, които изпращаме там трябва да носят своята експертност, капацитет, знания и умения, натрупани във времето“, заяви Соколова. Тя изтъкна още, че около 80% от публичните инвестиции у нас идват от ЕС и това е факт благодарение на активната работа на правителството с премиер Бойко Борисов и представителите на партия ГЕРБ в ЕП, които са доказали, че са изключително подготвени и уверено защитават националните ни интереси.

„Ние сме част от политическото семейство на ЕНП, защото това е партията, която е отговорна и прави реални политики в интерес на гражданите“, каза още Соколова и представи значимите успехи на българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП.

На събранието присъстваха още народният представител от област Перник д-р Александър Александров, организационния секретар Владислав Караилиев, кметове и общински съветници от политическата сила.

Back to school

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени