Coca Cola

Ексцентричният перничанин Денди втрещи със стайлинг

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 296 | Брой коментари 0
08:35 04.08.2019

Денди напълно загуби добрия вкус по отношение на облеклото си, видя HotArena. Екцентричният и често спиртосан писател, който има себе си за светски лъв, се разхожда в жегите като хамалин – с гол тумбак.

Ризата не присъства в неговия аутфит в горещите дни, чешитът носи сакото си направо върху запотената си розово-бяла кожа. За съжаление на естетите връхната дреха успява да покрие само част от торса му. Най-грозната гледка – издутото като плондир шкембе, остава открита за публиката.

Извадил на показ огромния си бирен корем и провесил на голите си гърди  малка икона, пенсне и други сребърни аксесоари, онзи ден Любомир Милчев крачеше с бутилка пиво в ръка в центъра на София. При всяко по-рязко движение възтясното сако на чешита изпукваше – личеше си, че в скоро време ще се спраска по шевовете. Гърлото на бутилка бира стискаше здраво и придружителят на замязалия на несретник писател – мургав млад мъж, пременен в суичър и гледащ сърдито на света около него. A какъв му се падаше въпросният на Дендю, „Уикенд” хич не ще и да гадае. Може да го е наел за ремонт на терасата, а може и за друга дейност...

На всеки няколко крачки, сподвижниците се спираха и отпиваха големи глътки пиво от шишетата си, след което продължаваха по пътя си. Алкохолните им изпарения възмущаваха чуждите туристи, дошли да разгледат намиращият се в непосредствена близост храм „Св. Александър Невски”. „И от Бога нямат срам!”, възкликна рускиня на средна възраст, а в отговор на думите й Денди просто хлъцна, стисна зъби и увеси глава.

За да изглежда като бохем интелектуалец в очите на софиянците и гостите на столицата, любителят на ферментиралия хмел стискаше в свободната си от бирата ръка книга. Томчето обаче не успяваше да подобри имиджа му – повечето минувачи бяха отвратени от визията и поведението му.  

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени