Екатерина Захариева: Очакваме папа Франциск в България и Македония през май

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 378 | Брой коментари 0
12:46 07.12.2018

"Очакваме посещение на папа Франциск в началото на май, по моя информация то ще е в България и Македония". Това каза вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева пред БТВ.

„Има покана. Очакваме догодина да дойде и се надяваме. Има много сериозна подготовка и много голяма вероятност. Очакваме го в началото на май. Наистина ще бъде знаково посещение“, каза още Захариева. По нейна информация визитата на папата ще е в България и Македония. „Папата никога не пътува само в една държава. Така че това е част от протоколната традиция“, обясни министърът на външните работи.

"Връщането на Баневи е част от борбата за справедливост в България и за разследването на престъпленията, независимо дали имаш много пари, дали нямаш много пари. Но ние не разследваме престъпления само заради докладите на ЕК. Когато не се разследва, нищо не се случва, а когато се случва - било част от зрелищата", каза още Захариева на спекулациите, че ареста на Баневи е само сензация./Фактор бг

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени