„Двигателят“ на „Миньор“ през последните 4 години подаде оставка

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 981 | Брой коментари 0
00:03 05.11.2019

„Двигателят“ на Миньор през последните 4 години Денислав Захариев подаде оставка като член на Управителния съвет на вековния клуб.
„Здравейте, миньорци! От утре вече няма да съм част от ръководството на ФК Миньор (Перник), но сърцето ми винаги ще остане „жълто-черно“, каквото впрочем е било и преди да бъда част от управителния съвет на клуба!
Оставяме отбора с достатъчно осигурени средства, за да може да завърши полусезона без каквито и да е било финансови затруднения, както и с перфектно изграден колектив, който още този сезон може да извюва промоция в професионалния футбол! Надявам се новото ръководство на община Перник да успее да надгради постигнатото! Само Миньор!“, сподели Денислав Захариев.
С всеотдайната сиработа Денислав бе в основата на стабилизирането на Миньор. Клубът бавно и полека възвърна позициите си на футболната карта на България. Отбеляза вековен юбилей по начинин, за който 99% от родните клубове могат да мечтаят…

Дени, благодарим!

Завинаги един от нас!

Източник:minyor-pernik.bg/

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени