Добрата новина: Започва изграждането на пътна връзка „Марина бара”!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1442 | Брой коментари 0
21:47 14.01.2020

 Добрата новина: Започва изграждането на пътна връзка „Марина бара”!

В цялата поредица от негативни новини в последно време, добрата новина днес е, че започва изграждането на пътна отбивка „Марина бара”. В тази връзка се въвежда временна организация на движението  по ул.,,Средец” /от края на ул.,,Софийско шосе” до ул.,,Отец Паисий”/.

Част от дясната лента на ул.,,Средец” ще бъде затворена поради извършване на строително ремонтни дейности в участъка на отклонението. Община Перник призовава водачите на МПС да се съобразяват с поставените пътни знаци , като ограничението на скоростта на движение е 30км/час.

„С изграждането на връзката отклонение от Път І-6 до ул.,,Средец” ще се облекчи трафикът на МПС по ул.,,Св.Св.Кирил и Методий” и ще се намалят задръстванията по уличната мрежа на гр.Перник.”  - това е официална информация.

Зад неофициалната информация обаче стои тригодишна „битка” и ходене по институции, много срещи и разговори на Кристиян Иванов, младият мъж от Перник , който е основен инициатор тази отбивка да стане факт.

Той, заедно с няколко верни подръжници и съмишленици ентусиасти събраха десетки подписи, които бяха внесени в Народното събрание. Оттам им повярваха и дадоха път на инициативата към общината. От общината трябваше да изготвят проект, а държавата даде зелена светлина, като го финансираха!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени