"Девин" дари още 23 тона вода за Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 14.01.2020 | Прочитания 603 | Брой коментари 0
12:21 14.01.2020

DEVIN дари още 23 тона натурална минералнаи изворнавода на Българския Червен кръст (БЧК)в бутилки от 1,5 л в подкрепа на жителите на община Перник.С товакомпанията се нареждасред най-големите корпоративни дарителив кризиснатаситуация, като само през последните две седмици предостави близо80 тона минерална и изворна вода на стойност над 61 000 лева.

„Ще си позволя да цитирам древноримския архитект Витрувий, който още през I в. пр. н. е. казва, че „цветущи физически и нравствено жители има там, където хората пият вода с добро качество“. Ето защо сме благодарни на DEVIN не само за навременната подкрепа по повод кризисното положение в Перник и липсата на питейна вода там, но и за помощта, която винаги са оказвали в хуманитарните акции на БЧК при различни кризисни ситуации. DEVIN е наш дългогодишен партньор и приятел, който е пример за социално-отговорна компания, отворена към нуждите на обществото“, каза акад. Христо Григоров – председател на БЧК.

„DEVIN се ангажира да помогнена жителите на Перник, както сме помагалидосега на други нуждаещи се български региони. Тази допълнителна подкрепа, която обявяваме днес,ще подпомогне работата наБЧК с осигуряването на хуманитарнапомощ за общината. Изказвам благодарност на екипа си и всеки един от нашите над 500 служители в цялата страна, които дадохасвоя принос и участиев инициативата“, заяви Томас Кренбауер,главенизпълнителен директор на DEVIN.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени