mycomputer.BG

"Детско и ученическо хранене" иска безлихвен заем от община Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 25.09.2020 | Прочитания 176 | Брой коментари 0
08:20 25.09.2020

Общинска фирма "Детско и ученическо хранене"в Перник иска безлихвен заем от общината в размер на 40 000 лв. Парите са необходими за оборотни средства. Предприятието обслужва почти всички училища в община Перник, има обекти в Брезник и Радомир, а също и в няколко села.

От обявената на 4 март грипна ваканция и последвалото извънредно положение заради коронавируса до 15 септември предприятието не е работело и няма приходи.

Под формата на помощ от правителството по процедурата за подкрепа на микро- и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 дружеството е получило 10 000 лева.

Въпреки че е нямало постъпления, то редовно е обслужвало задължителните разходи за електрическа енергия, топлоенергия,наем, телефон, заплати и осигуровки. Във връзка с искания заем управителят на дружеството Чавдар Гебов е внесъл докладна, която ще бъде разгледана на предстоящата сесия в Перник./БНР

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени