Денислав Захариев със сериозни шансове за лидер на ГЕРБ Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 12.06.2020 | Прочитания 759 | Брой коментари 0

сн.архив
10:43 12.06.2020

Изпълнителната Комисия на ПП ГЕРБ възложи на областния координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска и на общинското ръководство на ГЕРБ-Перник организирането на отчетно-изборно събрание за номиниране на ново общинско ръководство.

Събранието ще се проведе в понеделник на 15 юни, съобщават от централата на ГЕРБ.

Събрания ще се проведат и в останалите градове на областта, пак според това решение.  В Земен и Радомир те ще са на 16 юни, в Трън и Брезник – на 17 юни, и в Ковачевци на 20-ти.

Безспорно с най-голям интерес се очаква събранието в Перник, което трябва да излезе с предложение – дали досегашният изпълняващ длъжността д-р Александров да запази поста. Или ще се излезе с ново решение за лидер. От средите на ГЕРБ не крият, че има няколко имена, които са открояват от останалите. Сред тях най-сериозно се коментира това на бившия зам.кмет в кабинета на Вяра Церовска -  Денислав Захариев. Напомняме, че той дълго време беше председател на младежката структура на ГЕРБ. Захариев има организационен опит, който може да се окаже плюс.

Пернишката общинска организация е с временно изпълняващ тази длъжност, след като Ирена Соколова беше освободена от поста.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени