mycomputer.BG

Денди и Хининос атракция в празна София

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 302 | Брой коментари 0
11:53 29.03.2020

Ексцентричният писател и светски коментатор Любомир Милчев – Денди не лишава кучето си Хининос от ежедневни разходки из опразнения център на София. 57-годишния автор на цели 13 книги всеки ден обикаля поне за 1 час централните градски градинки и площади.

Денди може и да е без маска, но никога не прави компромис със стила си. Даже и сега, когато малцина щъкат из центъра на столицата, а тълпите от чуждестранни туристи са само спомен, Денди отделя време и внимание за тоалетите си. Ексцентрикът, който е признавал, че никога в живота си не е носил анцуг, се подготвя поне по час за всяка своя разходка. Денди никога не носи един и същи тоалет два поредни дни, а сега се е спрял на зеленото.

Даже и в опразнената София обаче Денди не пуска своя Хининос да се разхожда свободно, а го държи на каишка. Причината – страхува се някое бездомно или зло куче да не нападне неговото. Преди време хъски бе атакувало и захапало Хининос, та се наложи кучето да мине през ветеринарна клиника./Лупа бг

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени