"Човек за човека е вълк" е темата на национален хумористичен конкурс, в който може да участва всеки

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 249 | Брой коментари 0
07:55 04.02.2018

Тази година темата на шестия международен конкурс за хумор и сатира- „Голямата къща на мъдрите хора- Асеновград- 2018”. е „Човек за човека е вълк”.  Всички, които обичат хумора, могат да участват в него. Творците могат да участват с кратки форми- басни, стихотворения, фейлетони, миниатюри, епиграми и афоризми до една машинописна страница. Конкурсът е анонимен, затова всеки участник трябва да изпрати до три неподписани творби на хартиен носител в голям плик, в който да постави малък плик със своите координати.

Паралелно с художествените творби Община Асеновград обяви и конкурс за карикатури. Те трябва да бъдат във формат А 4 до три броя.

Наградният фонд и за творбите и за карикатурите е по 500 лв. за първо място, по 300 лв. за второ и по 100 лв. за трето място.

Крайният срок за изпращане на творбите е 21-ви април 2018г., стая 510Б в Община Асеновград, 4230, град Асеновград, пл. „Акад. Николай Хайтов” № 9. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на тържествена церемония в Градската библиотека на 21-ви май 2018г. от 18 часа, уточняват организаторите.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени