Четирима се изправят пред правосъдието за различни престъпления

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 346 | Брой коментари 0
10:36 20.11.2018

24-годишен брезничанин ще бъде съден за управление на автомобил след употреба на наркотици.

Престъплението е извършено в средата на тази година, когато в гр. Брезник бил проверен лек автомобил, управляван от местния жител И.Д./24 г./ Тестът му за наркотици се оказал положителен. Анализът на кръвната му проба е установил, че е употребил канабис. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Брезник.

15-годишен перничанин ще отговаря за кражба.

През месец май тази година, в пернишкия кв. „Калкас“, 15-годишният младеж, в съучастие с още две момчета откраднали 20 комплекта автомобилни инсталации. По данни на експерти, стойността на щетата възлиза на стойност  около 2 800 лева. Непълнолетният е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „Надзор на инспектор при Детска педагогическа стая“.

Брезничанин застава пред Темида за неплащане на издръжка.

34-годишният О.Д. е привлечен като обвиняем за това, че не е изплащал издръжка на непълнолетната си дъщеря. Мъжът бил осъден от Пернишки районен съд с влязла в сила присъда от края на 2017 г., но не изпълнявал задълженията си. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

С 2, 62 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобил 45-годишен столичанин.

Н.А. бил проверен на 12 ноември, на първокласния път София – Кюстендил, в района на гр. Перник. Мъжът управлявал Фолксваген „Венто“ и дрегерът показал над 1, 2 промила. Анализът на кръвната му проба отчел 2, 62 промила. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени