Четирима перничани бяха избрани в Националния съвет на Младежкото обединение в БСП

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 15.05.2018 | Прочитания 1271 | Брой коментари 0
08:22 15.05.2018

Четирима перничани бяха избрани за членове на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП. Младите социалисти Адриан Скримов, Даниела Цветанова, Кръстинка Ботева и Мартин Жлябинков станаха част от ръководството на младежката организация на левицата след гласуване по време на IV – та Национална отчетно-изборна конференция на МО в БСП. „Това е поредният успех и за Младежкото обединение в БСП – Перник. Надяваме се с работата си в НС на МО да допринесем за развитието на организацията на местно и национално ниво”, казаха социалистите. Те споделиха, че по време на конференцията са проведени разговори с делегати от други области и са договорени общи политически проекти и инициативи. Социалистите казаха още, че се очаква в идните седмици новият състав на Националния съвет на МО в БСП да се събере на първото си заседание и да насрочи заседания за избиране на нови областни координатори на структурите на младежката организация.

„Радвам се да видя толкова младост, енергия и ентусиазъм в залата. Не се страхувайте да бъдете първи! Върху вас ще се изсипе много негативизъм, ще ви хулят, ще чуете и ще прочетете за себе си неща, които никога не сте си и помисляли, че са ви се случвали. Не се огъвайте! Продължавайте! Важното е, че след време тези, които са ви хулили, ще ви последват, а вие сте били първите. Пожелавам ви смелостта да бъдете водачи на България и на Европа”, призова председателят на НС на БСП Корнелия Нинова при откриването на форума.

 

 

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени