Coca Cola

"Часът на земята"

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 23.03.2013 | Прочитания 723 | Брой коментари 0
10:13 23.03.2013

 

"Часът на Земята" ще се състои днес, от 20.30 ч. до 21.30 ч. В този час ще се изгаси осветлението на публични, знакови, корпоративни сгради и паметници по света.

Очаква се в тазгодишното издание да участват над 250 страни,  повече от 7 хиляди места   по света, десетки хиляди организации и компании, както и стотици милиони хора, коментира пред журналисти Андреас Бекман, регионален директор на WWF. По думите му за пръв път към инициативата ще се присъединят Палестина и Галапагоските острови.

България се включва за пети път в инициативата. За пръв път много от населените места организират собствени събития, извън София, коментира пред журналисти Веселина Кавръкова, програмен ръководител на WWF за България)Ж

Сред тях са концерти на свещи, пускане на фенери, факелни шествия и образователни инициативи. 

В София, в 19.30 часа, пред Народния театър "Иван Вазов" ще започне концерт, последван от интересен светлинен спектакъл, с участието на артисти и музиканти, който ще започне с изгасването на осветлението в 20.30 ч.

Посланици на тазгодишната инициатива в България са актьорът Юлиан Вергов, музикантите Калин Вельов и Михаил Стефанов и финансистът Мартин Заимов.

 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени