Българин се ожени по анцуг на летище София

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 424 | Брой коментари 0
09:39 07.06.2019

На уникално събитие станаха неволни свидетели пристигащите и заминаващите на Терминал 2 в София. Най-голям шок, обаче, преживя Николай Николов, който кацна, облечен в анцуг и с чанта „диагоналка“, и докато дърпаше куфара си беше заведен… пред олтара.

Там го очакваше импровизиран олтар, маси, украсени с цветя, служителка, която да извърши церемонията и най-важното – булка, облечена в бяла рокля, пише "Блиц". Сащисаният Николай целуна приятелката си и застана чинно пред служителката, за да чуе и отговори на най-важния въпрос – дали взема за съпруга Десислава.

„Ей тва е женени от пръв поглед вече“, коментират в социалната мрежа.

„Е друго си е да те принудят да се ожениш с анцуг. Сбъдната мечта“, не забравят да изтъкнат коментатори.

„Вие па сте много убави! Оставете хората да се обичат... И аз не разбирам смисъла на това бракосъчетание, нооо щом се обичат да се взимат“, пише жена.

„Егати суетата... Дрехите нямат значение, други неща са много по-важни! За дъвката съм съгласна, но като е притеснен човека, дори не се е сетил за нея, сигурна съм“, подкрепя я друга.

„За да се венчаят наистина трябва.... Предварително изследвания и на двамата, подадено заявление за венчавка от двамата... И още куп други неща... Едва ли хич не е знаело момчето“, забелязаха потребители.

„А аз се прибрах с букета на булката. След като хванах букета си поговорих с тях и знам историята, но няма да ви я разкажа, за да си разтягате локумчетата още“, споделя очевидка на щастливото събитие./Факти бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени