"Атака" Перник отчете 2017 година пред пернишките журналисти

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 247 | Брой коментари 0
14:50 28.12.2017

Партия „Атака” Перник остана вярна на традицията с традиционна народна софра да посрещне журналистите в края на годината и да направи своеобразна равносметка на постигнатото през отминалите 12 месеца. Областният лидер Румен Ваташки сподели, че партията му е категорично против повишаването на цената на водата в Пернишко. Според него качеството на водата в града е лошо, водопреносната мрежа е стара. „Когато се повиши качеството на водата и се подмени водопроводната мрежа, тогава може да се мисли за увеличаване цената на водата. Сега това е неоправдано – не може за няколко месеца на два пъти да се повишава цената на питейната вода за перничани” – категоричен беше Ваташки.

Общинският лидер Павел Павлов от своя страна се върна месеци назад и сподели, че участието на Атака в коалиционното правителство, като част от Обединени патриоти е било единствено правилното решение. „За да се подобрява живота на хората и да се изпълняват обещания – трябва да си във властта, а не в опозиция. Затова и Атака влезе в тази коалиция. Ако имаше нови избори без да се състави правителство имаше реална опасност партия ДОСТ да влезе в Парламента – нещо, което не бива да се позволява. И сега да има нови избори – няма да има различна конфигурация от партии. Само дето на мястото на Марешки, може да влезе втората турска партия ДОСТ. Това  е против националните ни интереси.” – каза още Павлов.

От партията се спряха на проблемите с непрекъснатите аварии по топлопреносната и водопроводна мрежа, както и това, че след авария не се възстановява инфраструктурата. За това трябва да има решения не само на местно, но и на национално ниво. 

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени