АПИ връща парите на купилите еднакви винетки

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 265 | Брой коментари 0
08:58 11.01.2019

От Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) ще възстановят средствата на тези, закупили е-винетки за един и същи автомобил и с еднаква валидност, съобщиха от агенцията. До момента 9 са българските шофьори, допуснали грешката да закупят еднакви винетки.

За да си върне парите, потребителят трябва да изпрати заявление в свободен текст до председателя на Управителния съвет на АПИ. Към него ще трябва да се прикачи информация за начина на плащане в зависимост от това дали е картово, в брой или по банков път. При точни данни и правилно попълнени документи сумата може да бъде върната в срок от един месец на посочена от потребителя банкова сметка.

Заявленията трябва да се изпращат на адрес гр. София, пл. „Македония“ №3, АПИ или към областните управления.

До 10 януари постъпилите заявления са едва 0,1% от общия брой закупени винетки, които се равняват на 131 737. От агенцията напомнят, че при сгрешен регистрационен номер заплатената сума не се връща, тъй като точността на данните е задължение на потребителите./Монитор


 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени