mycomputer.BG

Александър Александров: ГЕРБ Перник предложи съветниците да взимат 70% от средната брутна заплата в общинската администрация

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 881 | Брой коментари 0
14:44 29.11.2019

Преди две седмици положихме клетва да защитаваме интересите на гражданите, спазвайки законите на Република България. Смятам, че е справедливо да намалим възнагражденията на общинските съветници на 70% от средната брутна работна заплата в общинската администрация. Това предложение от името на групата на политическа партия ГЕРБ направи Александър Александров и беше прието от местния парламент. Той мотивира предложението си с обосновката, че по този начин ще бъде освободен немалък ресурс, който община Перник да използва за благото на перничани и на града.

"Силно се надявам тези средства, които освобождаваме, да не бъдат разходвани за тестове на заря за "Сурва", а след приключването на нашия 4-годишен мандат, да знаем, че е направено нещо стойностно и от голямо обществено значение за нашите съграждани", отбеляза Александров.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени