АБВ Перник обсъжда номинациите на партията за евроизборите

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 337 | Брой коментари 0
13:22 29.03.2019

Представителите на седем политически партии обсъдиха  в София актуалната политическа обстановка и предстоящите избори за Европейски парламент 2019 г. Международното движение за мир бе представено от лидера на АБВ-Младежи  Пламена Заячка, като представител на инициативния комитет на Движението. Международното движение за мир е получило подкрепата на ПП "Алтернатива за българско възраждане", ПП "Обединен блок на труда Български лейбъристи", Политическо движение "Социалдемократи", ПП "Движение за социален хуманизъм", ПП "Българска левица", ПП "Българска партия Либерали", ПП "Възраждане на Отечеството".  Това сподели  на областно заседание на партията в Перник   лидерът на местната организация Петър Първанов. Той информира още, че  официалното откриване на кампанията за евроизборите  на ПП АБВ ще бъде на 25 април. Преди това ще има съпътстващи изяви, като изложба посветена на мира, която ще бъде позиционирана в БАН.

На  областно заседание на структурата на партията в Перник бяха дискутирани номинациите на кандидатите за евродепутати от АБВ.  Членовете на партията подчертаха, че това трябва да са хора, експерти, които да ни представят достойно в европарламента.На заседанието бе представен поредния брой на информационен бюлетин, издаван от централата на партията в който основно място заема политическия манифест на ПП АБВ.


 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени