7 медицински дружества с призив към пациентите си предвид Covid-19

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 317 | Брой коментари 0
01:46 20.03.2020

Седем медицински дружества излязоха с призив-декларация до своите пациенти да бъдат изключително внимателни по време на пандемията от коронавируса Covid-19.

Тя е подписана от управителните съвети на Дружество на кардиолозите в България, Българско дружество по неврология, Българско дружество по кардиохирургия, Българско дружество по белодробни болести, Българско дружество по ендокринология, Българско национално сдружение по оториноларингология, хирургия на глава и шия,  Българско дружество по инфекциозни болести и Българския червен кръст.

„В разгара на световната пандемия от коронавирус са необходими безпрецедентни мерки. Подкрепяме решенията на Министерството на здравеопазването и на Националния оперативен щаб и съветваме нашите пациенти, които са сред най-рисковите групи, както и техните семейства, да спазват препоръките за социална изолация и всички превантивни методи за ограничаване разпространението на инфекцията в обществото”, заявяват медицинските дружества и БЧК./Монитор

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени