27-годишен икономист влиза в битката за кмет на Перник от обединение "Демократична България"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1443 | Брой коментари 0
09:17 18.09.2019

Велизар Варадинов беше представен като кандидат кмет на обединението  "Демократична България" за град Перник. Той застава пред перничани със самочувствието на един успял млад мъж, който знае какво и как да постигне в живота.

Варадинов е само на 27 години и със сигурност ще е сред най-младите кандидат-кметове, които влизат в тези местни избори. Има икономическо образование, получено в чужбина. Работи в столицата за голяма американска компания. Велизар е роден в Стара Загора, но е отраснал  в Перник, откъдето е и връзката му с миньорския град. Като икономист в програмата си ще заложи на икономическото развитие на общината.

„Перник ще има нов кмет! Млад кадърен и смел. Велизар Варадинов е истинска находка и пример за това, че получили възможност, младите хора на България, искат и могат да поемат отговорност” – това обявиха преди дни от обединение „Демократична България –Перник”.

Те разчитат на перничани да излязат и да гласуват за да се промени модела на управление в града. Партиите от обединението не са участвали досега в управлението, не носят негативи и това е достатъчен повод да им се гласува доверие.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени